Rubriek: The Jacksons

Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien

Katherine Jackson is zo verontwaardigd over het gedrag van haar kinderen Janet, Randy en Rebbie Jackson dat ze hen niet wil zien. Katherine woont in een gehuurde villa in Calabasas (Californië) met de kinderen van Michael Jackson, Prince Michael, Paris en Blanket.  

Lees verder...

Paris Jackson wil tattoo ter ere van Michael Jackson

Paris Jackson houdt haar Twitter volgers flink bezig. De meer dan 800.000 volgers gingen uit hun dak toen ze via Twitter liet weten dat ze een tattoo wil om haar vader te eren. De dochter van het overleden popidool is echter pas 14 jaar oud. 

Lees verder...

Moeder Michael Jackson krijgt gedeeld voogdij

Katherine Jackson is door een rechter in ere hersteld en mag haar taken als voogd hervatten Maar het is wel een gedeelde voogdij met haar kleinzoon, TJ Jackson. Deze regeling is tijdelijk. Op 22 augustus beslist een rechter of de situatie omgezet kan worden in een permanente regeling.

Lees verder...

TJ Jackson nieuwe voogd kinderen Michael Jackson

Een rechter in Los Angeles heeft Katherine Jackson, de voogd van Prince, Paris en Blanket Jackson, tijdelijk het voogdijschap ontnomen en TJ Jackson, op verzoek van de kinderen, als tijdelijke  nieuwe voogd aangewezen. Dit totdat duidelijk is in hoeverre Katherine (82) uit vrije wil handelt. En hiermee komt een voorlopig eind aan het drama dat vorige

Lees verder...

Moeder Michael Jackson vermist

Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson is bij de politie van Los Angeles als vermist opgegeven door een familielid. Haar kleinkinderen hebben al bijna een week niks meer van de 82 jarige matriarch gehoord. Ze vloog op 15 juli samen met haar oudste dochter, Rebbie Jackson naar Albuquerque, New Mexico en ze is sindsdien onbereikbaar.

Lees verder...

Michael Jackson hanteerde de spuit zelf

Een anesthesist heeft vrijdag in het proces tegen Conrad Murray, de voormalige lijfarts van Micheal Jackson, gesteld dat MJ zichzelf in de uren voor zijn dood met een fatale dosis propofol geïnjecteerd zou hebben. Hij deed dit zonder dat Conrad Murray ervan af wist. Ook zou MJ

Lees verder...