Rubriek: Zwangerschap

Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij

photo credit: Lil~Wolfy Het heeft even geduurd, maar Jessica Simpson is eindelijk haar zwangerschapskilo’s kwijt. Tijdens haar eerste zwangerschap van zoontje Maxwell kwam de zangeres aardig wat kilo’s aan. Na haar zwangerschap bood Weight Watchers haar een contract aan om via hun de kilo’s kwijt te raken. Dit ging echter niet van een leien dakje

Lees verder...

Gwen Stefani is weer zwanger!

photo credit: little.light Gwen Stefani en haar man Gavin Rosssdale verwachten binnenkort hun derde kindje. Haar kledingstijl van de afgelopen tijd deed al vermoeden dat ze zwanger was.  Nu ze haar zwangerschap niet meer hoeft te verbergen kan ze meteen haar kledingstijl weer wat opleuken. Samen hebben zij al twee zoontjes: Kingston van 7 en

Lees verder...

Kate Middleton is uitgerekend in juli

photo credit: Comrade Foot Prins William en Kate Middleton hebben maandag laten weten dat de Hertogin van Cambridge over zes maanden is uitgerekend. De toekomstige koninklijke baby wordt verwacht in juli. 

Lees verder...

Kanye West en Kim Kardashian verwachten kindje

photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer Kanye West verraste tijdens zijn concert in Atlantic City afgelopen zondag 5000 aanwezigen met de mededeling dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is. Kim bevestigde het later via een post op haar eigen site.

Lees verder...

Jessica Simpson zwanger

photo credit: cliff1066™ Na de twee overlijdensberichten eindelijk wat vrolijker nieuws op deze eerste kerstdag! Het lijkt erop dat de geruchten waar zijn: Jessica Simpson is zwanger van haar tweede kindje. 

Lees verder...

Kate Middleton toch écht zwanger

photo credit: Comrade Foot Blijkt de jeugdvriendin van Kate Middleton dan toch gelijk gehad te hebben, toen ze vorige week het nieuws aankondigde dat Prins William en zijn vrouw Kate Middleton een troonopvolger verwachtten!

Lees verder...

Shakira trots op blote babybuik

Shakira lijkt een prettige zwangerschap te hebben. In ieder geval laat de Hips don’t lie zangeres aan haar Twitter volgers weten dat ze geen genoeg krijgt van het zwanger zijn. De zangeres deelde een foto via Twitter waarin ze trots haar blote babybuik laat zien. Haar verloofde, voetballer Gerard Pique, ontbreekt ook niet.

Lees verder...

Is Kate Middleton zwanger?

photo credit: Comrade Foot Dat zou dan wel voor de zoveelste keer dit jaar zijn! Het is eigenlijk verbazingwekkend dat Kate Middleton niet al lang bevallen is, als we alle geruchten hadden moeten geloven. Maar deze week werd in de Australische pers het nieuws gebracht alsof het echt waar is. De internationale pers nam het

Lees verder...

Hollywoodlife: Beyoncé is zwanger van tweede kind

Ja hoor…. de popdiva is nog amper bevallen of de geruchten van een mogelijke tweede zwangerschap zijn al niet meer te stoppen. Ditmaal zijn de beelden die we gisteren al deelden bron voor discussie. Ik weet niet of Hollywoodlife dezelfde video’s heeft bekeken als wij, maar ik heb gisteren geen moment gedacht: “Goh…zou Beyoncé nou

Lees verder...

Het is officieel: Shakira is zwanger

Shakira is zwanger van haar voetbalvriend Gerard Pique. De zangeres deed de aankondiging op haar Facebook pagina. In juli ging al het gerucht dat ze zwanger zou zijn, maar nu heeft ze het officieel gemaakt.

Lees verder...

Jennifer Anniston zwanger van drieling

Jennifer Anniston neemt op een geloofwaardige manier een loopje met alle belachelijke geruchten die over haar op internet de ronde doen. De actrice, die Rachel gestalte gaf in Friends, lijkt zwanger. Van een drieling nog wel. Of toch niet? Het zou blijken uit een video die is opgenomen met de beveiligingscamera’s in Jennifer Anniston‘s huis. 

Lees verder...

Guy Ritchie voor vierde keer vader

Het ziet er naar uit dat Guy Ritchie voor de vierde keer vader zal worden. De Sherlock Holmes regisseur en zijn vriendin, Jacqui Ainsley verwachten hun nieuwe aanwinst later dit jaar. 

Lees verder...

Twilight acteur Jackson Rathbone wordt vader

Twilight ster Jackson Rathbone (27) heeft aan US Magazine laten weten dat zijn vriendin Sheila Hatsadi (24) zwanger is.Volgens een bron dichtbij het stel zou Hatsadi nu 5 maanden zwanger zijn. In voorbereiding op de bevalling

Lees verder...