Rubriek: Geboorte

George Clooney at van twee walletjes!

Womanizer GEORGE CLOONEY blijkt zijn kersverse verloofde Amal Alamuddin te hebben ontmoet tijdens zijn relatie met Stacy Keibler! En dit bleef niet bij een simpele ontmoeting, volgens Radar Online was George tijdens de laatste maanden van zijn relatie met Stacy al bezig plaats te maken voor Amal.

Lees verder...

Top 10 Celeb’s bespottelijke babynamen

 Zoals JULIE ROBERTS laatst al stelde, celebrities anno 2014 zijn hartstikke kierewiet. De media meten hen een goddelijke status aan, die ze alleen in de film of op een foto kunnen realiseren. De meesten gaan hier vroeg of laat aan onderdoor. Het nageslacht een ‘normale’ naam geven is ook niet meer des Hollywoods, getuige het aantal (freaky)

Lees verder...

Gwen Stefani is weer zwanger!

photo credit: little.light Gwen Stefani en haar man Gavin Rosssdale verwachten binnenkort hun derde kindje. Haar kledingstijl van de afgelopen tijd deed al vermoeden dat ze zwanger was.  Nu ze haar zwangerschap niet meer hoeft te verbergen kan ze meteen haar kledingstijl weer wat opleuken. Samen hebben zij al twee zoontjes: Kingston van 7 en

Lees verder...

Hugh Grant is opnieuw vader geworden

photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer Hugh Grant is voor de tweede keer vader geworden. De acteur bevestigde de geboorte van zijn tweede kind vandaag via zijn Twitter account. Hij kreeg samen met zijn vrouw Tinglan Hong in 2011 een dochtertje: Tabitha

Lees verder...

Steve Martin (67) vader geworden

photo credit: garysan97 Steve Martin heeft het aardig verborgen gehouden voor de buitenwereld, maar de acteur is wel degelijk op zijn oude dag voor het eerst vader geworden. Martin en zijn vrouw Anne Stringfield (41) verwelkomden hun kindje ergens in december. Dit meldt de New York Post.

Lees verder...

Shakira bevallen van zoon

photo credit: suran2007 Shakira en Gerard Pique verwelkomden afgelopen dinsdag hun zoontje Milan. “We zijn blij om de geboorte van Milan Piqué Mebarak aan te kondigen, zoon van Shakira Mebarak en Gerard Piqué, geboren op 22 januari om 21:36 uur in Barcelona.” zo schreef het koppel op Shakira.com.

Lees verder...

Matthew McConaughey voor derde keer vader

photo credit: cliff1066™ Matthew McConaughey en zijn vrouw Camila hebben hun derde kindje verwelkomd. Het paar heeft al een dochter (3) en een zoontje van vier, Levi. De zwangerschap werd op Independence Day aangekondigd nadat ze in juni trouwden.

Lees verder...

Spanje’s 1 april grap: Shakira is niet bevallen

photo credit: Luiz Fernando / Sonia Maria FC Barcelona speler Gerard Piqué plaatste donderdag een berichtje op twitter dat zijn vriendin Shakira bevallen was van een zoon… En vervolgens ontplofte Twitter zowat. Maar felicitaties blijken niet echt aan de orde.

Lees verder...

Adele is bevallen van zoon

photo credit: methodshop.com Adele is bevallen van haar eerste kindje. De Engelse zangeres is vrijdag moeder geworden van een prachtige zoon, zo laat een familielid weten aan  de Daily Mail. 

Lees verder...

Sarah Michelle Gellar bevallen van zoon

Sarah Michelle Gellar is bevallen een zoon. Het is het tweede kind voor de ster uit Buffy the Vampire Slayer en haar man Freddie Prinze Jr. Drie jaar geleden verwelkomde het koppel dochter Charlotte. Aan People Magazine meldde een vertegenwoordiger: “Moeder en kind maken het goed. En Charlotte is opgewonden nu de grote zus te kunnen spelen. “

Lees verder...

Adriana Lima bevallen van dochter

Adriana Lima is bevallen van haar tweede kind. Het model en haar man -voormalig NBA speler – Marko Jaric verwelkomden woensdag hun dochter, Sienna. Lima kondigde haar zwangerschap in maart aan op Twitter. Adriana en Marko trouwden op Valentijnsdag 2009 en hun eerste kind werd in november dat jaar geboren.

Lees verder...

Tori Spelling: Het is een jongen!

Tori Spelling, de gastvrouw van TLC programma Craft Wars heeft er een nieuwe man bij in haar leven. Ze is donderdagnacht bevallen van haar vierde kind. “Het is een jongen!”, laat de trotse moeder ons weten via haar website. 

Lees verder...