David Arquette verwelkomt tweede kind

 

David Arquette vader van twee kinderen!

 

Acteur David Arquette heeft met zijn vriendin Christina McLarty een zoontje gekregen. Het jongetje heet Charlie West en is kerngezond.

Arquette kennen we van de films Scream waarin hij samenspeelde met zijn ex-vrouw en Friends-ster Courteney Cox. Met haar kreeg hij zijn dochter Coco, die nu dus een halfbroertje erbij heeft, zo staat te lezen op hello! Nu maar hopen dat ook zij blij is met een klein broertje waar ze de aandacht mee moet delen.

Arquette kent zijn nieuwe vriendin McLarty sinds 2011 toen ze begonnen met daten. Sindsdien hebben ze een roerig liefdesleven achter de rug met meerdere break ups, maar nu lijken ze dan toch geloof te hebben in hun relatie! De kleine Charlie West is daar het levende bewijs van.

Lees ook:David Arquette gewond door auto ongeluk
Lees ook:Charlie Sheen twittert er op los!
Lees ook:David Arquette weigerde pijnstillers
Lees ook:Denise Richards is gek op hotelseks
Lees ook:David Beckham veroorzaakt verkeersongeluk in Los Angeles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>