Spanje’s 1 april grap: Shakira is niet bevallen


photo credit: Luiz Fernando / Sonia Maria

FC Barcelona speler Gerard Piqué plaatste donderdag een berichtje op twitter dat zijn vriendin Shakira bevallen was van een zoon… En vervolgens ontplofte Twitter zowat. Maar felicitaties blijken niet echt aan de orde.

“Onze zoon is geboren!” schreef Piqué in het Spaans, “We zijn zo gelukkig! Dank jullie voor alle berichten.” Laat 28 december in Spanje nu de Dia de Los Santos Inocentes zijn (Dag van de heilige onschuldigen – letterlijke vertaling). Zo’n beetje de 1 april van Spanje en spaanstalig Amerika. En dus liet Piqué op vrijdagmorgen aan iedereen weten dat de baby een naam heeft: “Hij heeft een naam. Zijn naam is onschuld! Prettige Dia de Los Santos Inocentes iedereen.”

Inocente Para Siempre!

 

Lees ook:Shakira bevallen van zoon
Lees ook:Is Shakira bedrogen door haar grote liefde Gerard Piqué?
Lees ook:Christina Curry: ‘Ik ben zo trots op mijn moeder!’
Lees ook:Charlie Sheen verlaat 8 miljoen Twitter volgers
Lees ook:Christiaan Bauer doet communie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>