Rubriek: Kardashians

Beyoncé deelt klap uit aan 50 Cent?!

De dames KNOWLES doen er alles aan om geen smetje op hun blazoen te krijgen. Dat is alleen niet zo makkelijk voor de heetgebakerde zusters. We waren het incident tussen Solange en haar zwager Jay-Z (bijna) vergeten, maar nu doet 50 Cent een boekje open over een soortgelijk drama dat zich enige tijd geleden afspeelde.

Lees verder...

De slechte smaak van Kanye West

KANYE WEST is niet zo goed in het geven van smaakvolle cadeaus, zo blijkt uit het laatste presentje dat hij zijn kersverse vrouw KIM KARDASHIAN heeft gegeven. Deze keer is het een schilderij van Kim zelf in alleen een stringetje en hoge hakken. 

Lees verder...

Justin Bieber heeft een fetish

Selena Gomez, de ex-vriendin van Justin Bieber heeft een boekje open gedaan over haar voormalige lover. Hij schijnt een obsessie te hebben voor modellen.

Lees verder...

Kanye en Kim zijn in Parijs!

Het duurt nu niet lang meer voor KANYE WEST en KIM KARDASHIAN elkaar het ja-woord gaan geven. Celebrity-websites en roddelbladen zitten er bovenop en houden ons iedere minuut op de hoogte van de ontwikkelingen!

Lees verder...

Kim Kardashian vreest voor rascisme en discriminatie

KIM KARDASHIAN stelt in haar blog dat het onvoorstelbaar is hoeveel het moederschap met haar heeft gedaan. It turned her world upside down. Het heeft haar echter ook angstiger gemaakt, onder andere om haar kind op te voeden in een samenleving waarin discriminatie en racisme gangbaar zijn. 

Lees verder...

Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw

photo credit: Faye✩ Mous De ex-stiefvader van Kim Kardashian, Bruce Jenner, verandert steeds meer in een vrouw. De ex van Bruce, Kris, zou haar huwelijk ook met hem hebben verbroken omdat hij liever door het leven wil gaan als vrouw. De laatste tijd ondergaat Bruce meerdere operaties waardoor hij er steeds vrolijker uit gaat zien.

Lees verder...

Kris Jenner, moeder Kim Kardashian, geeft zich bloot

photo credit: Faye✩ Mous Als Kim Kardashian een (weliswaar geshopte) blote foto van zichzelf op instagram plaatst, kan haar moeder Kris Jenner natuurlijk niet achterblijven. Op Kris’ haar eigen blog plaatste ze een fotoreeks met foto’s van zichzelf van het afgelopen jaar. Een van de foto’s valt wel heel erg op en komt ook meerdere

Lees verder...

Kim Kardashian’s slanke foto’s zwaar gephotoshopt

photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer Vannacht plaatste realityster Kim Kardashian nieuwe foto’s van zichzelf op Instagram. Op de foto’s is ze ongelooflijk slank bij haar buik. Zo slank, dat het niet in verhouding is met haar benen en billen. Na een tijdje naar de foto te hebben gekeken viel mij op

Lees verder...

Is het afgelopen met de Kardashians?

photo credit: Stilgherrian Vandaag kwam het bericht naar buiten dat we massaal Kardashian moe zijn. Producten die de beroemde realityfamilie verkoopt, lopen de laatste tijd een stuk slechter. De verkoopcijfers van magazines dalen zelfs als er een Kardashian in staat. Laatst verkocht een glossy zelfs 100.000 exemplaren minder, alleen omdat Kim Kardashian in haar bikini

Lees verder...

Bewerkt Kim Kardashian de foto’s van Baby North?

photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer Kim Kardashian plaatste gistermiddag een überschattige foto van haar dochtertje North West. Wat mij gelijk opviel was dat haar dochtertje erg grote wenkbrauwen heeft. Dat is verder niet erg, maar nu wordt er gespeculeerd dat Kim Kardashian die foto heeft bewerkt. De wenkbrauwen van North West

Lees verder...