Beyoncé deelt klap uit aan 50 Cent?!

BeyoncéDe dames KNOWLES doen er alles aan om geen smetje op hun blazoen te krijgen. Dat is alleen niet zo makkelijk voor de heetgebakerde zusters. We waren het incident tussen Solange en haar zwager Jay-Z (bijna) vergeten, maar nu doet 50 Cent een boekje open over een soortgelijk drama dat zich enige tijd geleden afspeelde. Maar dan met Beyoncé in de hoofdrol die 50 Cent bijna een klap geeft…

De zusjes Knowles doen zich voor als welgemanierde dames, desalniettemin bakenen ze hun terrein af als agressieve waakhonden. En daarvoor schuwen ze geen geweld en trekken ze hun neus en plein public op voor personen die hen niet aanstaan.

Zo kreeg Jay-Z er onlangs flink van langs toen hij iets te intiem met een vrouw stond te praten en liet Beyoncé duidelijk haar afgunst blijken jegens Kim Kardashian door niet op haar bruiloft te komen. Hiermee laat Beyoncé blijken niet gediend te zijn van trashy Kim. Haar man Kanye West daarentegen wordt wél verdragen door de Knowles, hij is immers een goede vriend van Jay-Z.

Maar nu blijkt dat Beyoncé 50 Cent op agressieve wijze heeft geïntimideerd, omdat hij Jay-Z naar haar gevoel teveel zat te zieken, slaan de twijfels toe over de zogenaamde welgemanierdheid van de zusjes Knowles.

Bron

Lees ook:Solange boos op flirtende Jay-Z!
Lees ook:Kris Jenner: “Het maakt niet uit dat Beyoncé niet op de bruiloft was!”
Lees ook:De zus van Beyoncé is woest op Jay Z!
Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Beyonce bestolen door eigen vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>