Kris Jenner: “Het maakt niet uit dat Beyoncé niet op de bruiloft was!”

Beyoncé’s afwezigheid op de bruiloft van Kim en Kanye zou onbelangrijk zijn, aldus Kris Jenner

Het zou het laatste zijn waar iedereen mee bezig was op de grote dag: de afwezigheid van BEYONCÉ en JAY Z op de bruiloft van Kim en Kanye. De moeder van KIM KARDASHIAN, Kris Jenner, ontkent dat het enige aandacht heeft gekregen. 

De afwezigheid van Beyoncé en Jay Z riep grote op bij de pers en het publiek. Zo zou dit betekenen dat Beyoncé en haar hubby nogmaals duidelijk maakten dat ze niet zo graag geassocieerd willen worden met het circuskoppel Kim en Kanye. Maar Radar Online meldt naar aanleiding van een radio-interview met de moeder van de bruid dat het geen onderwerp van gesprek was op de bruiloft zelf.

“Ik hoorde dat het veel commotie bracht, maar ik heb er nooit zo over nagedacht”, aldus Kris Jenner. Beyoncé plaatste gelukswensen op twitter en instagram, maar verscheen zelf niet op de bruiloft. Zij en Jay Z zijn in plaats daarvan op een tripje naar The Hamptons gegaan.

Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op bruiloft Kanye en Kim?
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:De slechte smaak van Kanye West
Lees ook:Reality show Kim Kardashian stopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>