Rubriek: Paparazzi

De slechte smaak van Kanye West

KANYE WEST is niet zo goed in het geven van smaakvolle cadeaus, zo blijkt uit het laatste presentje dat hij zijn kersverse vrouw KIM KARDASHIAN heeft gegeven. Deze keer is het een schilderij van Kim zelf in alleen een stringetje en hoge hakken. 

Lees verder...

Sandra Bullock nieuwe liefde?

Sandra Bullock heeft een nieuwe vlam. The Huffington Post laat weten dat Bullock en Captain America hunk Chris Evans weliswaar nog geen stel zijn, maar dat het niet lang meer zal duren voordat ze dat wél zijn.

Lees verder...

Solange boos op flirtende Jay-Z!

De aap is uit de mouw! Volgens de Mirror is er een reden waarom SOLANGE KNOWLES de geliefde van haar zus in de lift te lijf ging. Jay-Z was naar haar mening iets té close met Rachel Roy.

Lees verder...

Lindsay Lohan misbruikt mogelijk haar miskraam

LINDSAY LOHAN heeft al haar kruit verschoten, zo meldde the daily mirror. De celeb in diskrediet probeerde haar faillisement te legitimeren in de rechtbank, door deze te wijden aan haar miskaam. Om zoiets als wapen in de strijd te gooien vraagt natuurlijk om problemen. Naast het feit dat heel de wereld het nu ook weet, gaat

Lees verder...

Taylor Swift is saai!

  Beroemdheden lijken soms bovennatuurlijke wezens. Ze stralen op elke foto van geluk en plezier, ondanks dat ze soms graatmager zijn. Hoe doen ze dat toch? TAYLOR SWIFT bijvoorbeeld oogt als een zonnestraal, waar menigeen best eens een hapje mee zou willen eten. Maar of dat heel gezellig gaat worden is de vraag, want ze

Lees verder...

Julia Roberts is geen beroemdheid

Pretty woman JULIA ROBERTS ziet zichzelf –in tegenstelling tot de rest van de wereld- niet als beroemdheid. Althans ze wil niet meedoen aan het op louter uiterlijk gebaseerde mediacircus . Sinds de jaren ’90 waarin zij beroemd werd is er veel veranderd. Toen behoorden beroemdheden nog tot de homo sapiens. Tegenwoordig krijgen zij goddelijke eigenschappen toegekend met

Lees verder...

R. Kelly weer aangeklaagd!

De ‘The world’s greatest’  zanger ROBERT SYLVESTER KELLY, beter bekend als R.Kelly heeft al menig smet op zijn blazoen. Naast zijn merkwaardige video-optreden waarin hij een meisje een golden shower geeft, blijkt hij zich ook schuldig te maken aan belastingonderduiking. Alsof dit nog niet genoeg is, kreeg hij er onlangs nog een smetje bij:

Lees verder...

Leonardo DiCaprio’s bierbuik

De rol in The Wolf of Wallstreet  was Leonardo DiCaprio op zijn gebruinde, inmiddels iets te dikke lijf geschreven. In het echte leven feest hij er lustig op los met bloedmooie vrouwen aan zijn zijde, net zoals in de film. Zelfs met bierbuik en onderkin windt hij de jonge schone dames zo om zijn vinger.

Lees verder...

Miley Cyrus ziek van verdriet

MILEY CYRUS is opgenomen in het ziekenhuis wegens een allergische reactie op antibiotica. Deze kuur was het gevolg van een uit de hand gelopen drankfestijn, die zij inluidde nadat een trouwe vriend – haar hondje – was overleden. 

Lees verder...

Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne

photo credit: Foreshock Miley Cyrus en haar tong zijn beste vrienden. De ontspoorde zangeres laat het liefst elk moment van de dag, aan zoveel mogelijk mensen haar tong zien. Vorige week waren Miley Cyrus en Victoria Secret model Cara Delevingne samen in een coffeeshop in Amsterdam. Onder het genot van een Amsterdamse delicatesse pakte Miley Cyrus

Lees verder...