R. Kelly weer aangeklaagd!

R.Kelly

R.Kelly

De ‘The world’s greatest’  zanger ROBERT SYLVESTER KELLY, beter bekend als R.Kelly heeft al menig smet op zijn blazoen. Naast zijn merkwaardige video-optreden waarin hij een meisje een golden shower geeft, blijkt hij zich ook schuldig te maken aan belastingonderduiking. Alsof dit nog niet genoeg is, kreeg hij er onlangs nog een smetje bij:

 

Zijn huishoudster uit 2008 heeft een boekje opengedaan over de omgangspraktijken binnen Huize Kelly. Zij zegt door hem onzedelijk te zijn betast en eist nu gerechtigheid nadat R.Kelly haar afgelopen jaren door middel van een afkoopsom de mond probeerde te snoeren. Helaas pindakaas voor mister Kelly.

 

De voormalige gospelzanger die bekend werd met het liedje: ‘I believe I can fly’ blijkt de vleesgeworden schijn die bedriegt.

 

Lees ook:R. Kelly cancelt zijn concert cruise
Lees ook:R. Kelly last boek lancering af in verband met gezondheid
Lees ook:R. Kelly annuleert concerten ivm stemproblemen
Lees ook:Kelly Osbourne in BH voor Madonna
Lees ook:‘Nieuw slachtoffer Roman Polanski’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>