Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne

Japan Vogue
Creative Commons License photo credit: Foreshock

Miley Cyrus en haar tong zijn beste vrienden. De ontspoorde zangeres laat het liefst elk moment van de dag, aan zoveel mogelijk mensen haar tong zien. Vorige week waren Miley Cyrus en Victoria Secret model Cara Delevingne samen in een coffeeshop in Amsterdam. Onder het genot van een Amsterdamse delicatesse pakte Miley Cyrus het model vol op haar bek en liet ze, ook haar, genieten van haar o zo geliefde tong. Deze kus werd op de camera vastgelegd en is nu door Miley Cyrus gedeeld op Twitter met haar ruim 16 miljoen volgers. Bekijk hier het kiekje van de twee zoenende celebs

Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants
Lees ook:Miley Cyrus samen met Afrojack en Cara Delevigne in Amsterdamse coffeeshop
Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé
Lees ook:Miley Cyrus weer provocerend tijdens MTV EMA met joint
Lees ook:Liam Hemsworth kan niet zonder Miley Cyrus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>