Taylor Swift is saai!

 

Taylor SwiftBeroemdheden lijken soms bovennatuurlijke wezens. Ze stralen op elke foto van geluk en plezier, ondanks dat ze soms graatmager zijn. Hoe doen ze dat toch? TAYLOR SWIFT bijvoorbeeld oogt als een zonnestraal, waar menigeen best eens een hapje mee zou willen eten. Maar of dat heel gezellig gaat worden is de vraag, want ze eet alleen maar brood en water aldus de mirror.

 

Dieten van beroemdheden worden vaak onder een vergrootglas gelegd. Dat moet ook wel, want ze eten bijna niets. Om de gewenste killerbodies te behouden is een bourgondisch dieet helaas onmogelijk voor veel sterren, en daarom slaan ze veelal door naar de andere kant: het Spartaanse dieet.

En daar wordt niemand leuker van. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nu gezelliger ongegeneerd eten en drinken?! En hoe saai zijn mensen wel niet die alleen maar brood en water willen?!

Lees ook:George Clooney openhartig over drugsmisbruik
Lees ook:Victoria Beckham volgt een ‘meisjesdieet’
Lees ook:Nikki Plessen gaat af voor Leonardo DiCaprio
Lees ook:Boys van One Direction steunen slachtoffers Filipijnen
Lees ook:Kevin Federline krijgt 1.6 miljoen euro als hij afvalt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>