De slechte smaak van Kanye West

Kanye West geeft Kim lelijk cadeau!

KANYE WEST is niet zo goed in het geven van smaakvolle cadeaus, zo blijkt uit het laatste presentje dat hij zijn kersverse vrouw KIM KARDASHIAN heeft gegeven. Deze keer is het een schilderij van Kim zelf in alleen een stringetje en hoge hakken. 

Vorig jaar verraste Kanye zijn liefje met een even onsmakelijke verrassing: de Hermes-tas met blote vrouwen erop. Daar was in de pers veel commotie over. Dit jaar weet Kanye zichzelf te overtreffen; zijn Kim krijgt een schilderij van zichzelf waarop ze niets anders draagt dan een string en Louboutins, zo meldt Huffington Post. Gemaakt door een bekende straatkunstenaar. De titel van het schilderij? Perfect Bitch. 

Niet alleen de pers bericht over de slechte smaak van Kanye, eerder al noemde zijn best buddy Jay Z de bruiloft van Kanye en Kim een ‘circus’. Van je vrienden moet je het maar hebben! Dat zou tevens een van de redenen zijn waarom Beyoncé niet op de bruiloft verscheen..

Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs
Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op bruiloft Kanye en Kim?
Lees ook:Lady Gaga geeft optreden tijdens huwelijk Kim Kardashian en Kanye West

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>