Sarah Jessica Parker maakt ruzie op Twitter

 

Sarah Jessica Parker woest!

De Sex and the City-ster is begin april uitgevallen op twitter tegen een vrouw die zou hebben beweerd dat de kinderen van SJP niet haar eigen kinderen zouden zijn!

De actrice zou de vrouw ‘laf, vulgair en wreed’ hebben genoemd, zegt Huffington Post. In een interview deze week legt Sarah uit dat ze niet snapt dat vrouwen zo onaardig tegen elkaar kunnen zijn. ‘Ik heb deze vrouw nooit ontmoet’, aldus Sarah in een interview in The Edit. ‘Hoe kunnen vrouwen zo wreed zijn? Moeten we niet wat meer nadenken over de dingen die we zeggen?’

Inmiddels heeft de vrouw de Tweet verwijderd, maar volgens Sarah is het kwaad al geschied. Een roddel gaat immers snel de wereld rond. Niet zo handig dus van de actrice om op Twitter haar beheersing te verliezen en erop te reageren!

De nieuwe clip van Miley Cyrus; HOT or NOT?

Loading ... Loading ...

 

 

Lees ook:Sarah Jessica Parker lijkt niet op Carrie
Lees ook:Dit was de geheime vriendin van Mark Owen! (zie video!)
Lees ook:Blake Fielder-Civil belazert Amy Winehouse
Lees ook:‘Penelope Cruz mooiste van de wereld’
Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>