Rubriek: Familiezaken

Jaaroverzicht overleden bekendheden 2014

2014 was een jaar van extremen. Er was een hoop nieuws over meerdere vliegtuigrampen, de ziekte ebola, maar er was ook een hoop non nieuws onder andere over Dave Roelvink zijn yacuzzi-video’s en ook Yolanthe’s gezicht deed veel stof opwaaien. Helaas hebben we in 2014 ook afscheid moeten nemen van een hoop prachtige personen. Zowel Nederlandse bekendheden als buitenlandse

Lees verder...

LINDSEY LOHAN laat broertje zomaar links liggen

LINDSEY LOHAN kan ook niets goed doen, als we de roddelbladen moeten geloven. De afgelopen jaar haalde ze de ene cover na de ander met haar woelige leven. Ze gedraagt zich als een ware rock ‘n roll ster(die ze niet bepaald is). Maar nu kreeg ze het wederom voor haar kiezen in de pers. Wat bleek?!

Lees verder...

De slechte smaak van Kanye West

KANYE WEST is niet zo goed in het geven van smaakvolle cadeaus, zo blijkt uit het laatste presentje dat hij zijn kersverse vrouw KIM KARDASHIAN heeft gegeven. Deze keer is het een schilderij van Kim zelf in alleen een stringetje en hoge hakken. 

Lees verder...

Kanye en Kim zijn in Parijs!

Het duurt nu niet lang meer voor KANYE WEST en KIM KARDASHIAN elkaar het ja-woord gaan geven. Celebrity-websites en roddelbladen zitten er bovenop en houden ons iedere minuut op de hoogte van de ontwikkelingen!

Lees verder...