LINDSEY LOHAN laat broertje zomaar links liggen

Lindsay LohanLINDSEY LOHAN kan ook niets goed doen, als we de roddelbladen moeten geloven. De afgelopen jaar haalde ze de ene cover na de ander met haar woelige leven. Ze gedraagt zich als een ware rock ‘n roll ster(die ze niet bepaald is). Maar nu kreeg ze het wederom voor haar kiezen in de pers. Wat bleek?! Ze heeft  de High School Graduation van haar jongere broertje afgezegd. 

 

Klaarblijkelijk had ze iets beters te doen, want de reden is niet bekend gemaakt. De geruchten gaan dat ze één is geworden met de metropool Londen en die niet meer wil verlaten. Haar leven is too cool om naar zoiets gewoons als een eindexamen feestje te gaan. Tsja Londen is dan ook een stad vol verleidingen en geweldige feestjes. Wie zou ze wel weerstaan?!

Bron

Lees ook:Paris Hilton Bedreigt Lindsey Lohan
Lees ook:Big Brother-ster met beide borsten bloot op straat
Lees ook:Concerten Marcus Miller afgelast na busongeluk
Lees ook:Heidi Klum naar bed met toyboy
Lees ook:Video: Lady Gaga niet te moe voor Oprah

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>