Jennifer Lopez en Casper Smart uit elkaar

Jennifer Lopez weer vrijgezel

Zangeres JENNIFER LOPEZ en haar achtergronddanser CASPER SMART zijn uit elkaar. Na twee en half jaar hebben ze besloten een punt achter de relatie te zetten. Enige tijd geleden waren er geruchten dat Casper meerdere seksuele contacten zou hebben, waaronder met een transseksueel. Maar dit zou onjuist zijn! Het stel is namelijk al twee maanden uit elkaar, maar hebben dit stilgehouden voor de buitenwereld. Ze zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan, aldus TMZ.

Lees ook:‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Het liefdessprookje van Jennifer Lopez is UIT
Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol
Lees ook:Jennifer Lopez neemt Nederlands nummer op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>