Rubriek: This gets old!

Moeder Maradona sterft zonder dat hij erbij is

Diego Maradona heeft geen afscheid meer kunnen nemen van zijn moeder. Hij keerde zaterdag  te laat terug uit Dubai, waar hij trainer is van de club Al Wasl. In het vliegtuig naar Argentinie hoorde hij dat zijn moeder was overleden.  Zijn moeder werd 81 jaar.

Lees verder...

Bloem vernoemd naar Elton John

Er is een orchidee naar zanger Elton John vernoemd. Elton (64) vloog naar een conferentie in Singapore om daar de eerste ‘Elton John Orchidee’ persoonlijk in ontvangst te nemen. Een grote eer, want prinses Diana, acteur Jackie Chan en Nelson Mandela hebben ook allemaal een eigen orchidee.

Lees verder...

Mickey Rourke in tranen

Acteur Mickey Rourke heeft gisteren een plaatsje gekregen op de beroemde Hollywood Boulevard. Rourke moest huilen toen hij zijn handen en voeten in het steen moest zetten voor de bekende afdruk.

Lees verder...

Michael Jackson was verslaafd

Michael Jackson was hoogstwaarschijnlijk vet verslaafd aan pijnstillers van een dermatoloog in de maanden voor zijn dood. Dat beweerde verslavingsspecialist Robert Waldman donderdag bij het strafproces tegen  Jacksons lijfarts Conrad Murray.

Lees verder...

Afrojack stijgt in de DJ Mag Top 100 naar nummer 7

Afrojack is de top 10 van de DJ Mag Top 100 binnengekomen. Tijdens de officiele bekendmaking van de wereldwijde DJ-lijst in de Amsterdamse Passengers Terminal, werd aangekondigd dat Afrojack de 7e plaats in de top 100 heeft bereikt. De wereldbekende DJ / producer is daarmee een ongelofelijke twaalf posities gestegen sinds hij vorig jaar op

Lees verder...