Rubriek: On Screen

Angelina Jolie niet meer welkom in China?

 ANGELINA JOLIE  maakte een gevoelige opmerking tijdens haar tournee in China om de nieuwste Disneyfilm Maleficent te promoten. Nadat een journalist vroeg naar haar favoriete Chinese film regisseur antwoordde ze het volgende (zoals gepubliceerd in de Wall Street Journal en The Independent): “I am not sure if you consider Ang Lee Chinese, he’s Taiwanese but he

Lees verder...

Angelina Jolie acteert met dochter

In de nieuwe Disneyfilm MALEFICIENT speelt ANGELINA JOLIE een heks. Echter waren kinderen zo bang voor haar dat ze haar eigen dochter Vivienne in moest schakelen om met haar te acteren. 

Lees verder...

Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!

  Je zou het niet zeggen, maar actrice Jennifer Aniston is geen allemansvriend! De actrice heeft een voorkeur voor samenwerking met de filmmaker Judd Apatow die verantwoordelijk is voor films als Wanderlust, The 40 year old virgin en Anchorman, maar dan wel graag zonder zijn vrouw erbij.

Lees verder...

Leonardo DiCaprio’s bierbuik

De rol in The Wolf of Wallstreet  was Leonardo DiCaprio op zijn gebruinde, inmiddels iets te dikke lijf geschreven. In het echte leven feest hij er lustig op los met bloedmooie vrouwen aan zijn zijde, net zoals in de film. Zelfs met bierbuik en onderkin windt hij de jonge schone dames zo om zijn vinger.

Lees verder...

Miley Cyrus ziek van verdriet

MILEY CYRUS is opgenomen in het ziekenhuis wegens een allergische reactie op antibiotica. Deze kuur was het gevolg van een uit de hand gelopen drankfestijn, die zij inluidde nadat een trouwe vriend – haar hondje – was overleden. 

Lees verder...

George Clooney stopt binnenkort met acteren

photo credit: GabboT George Clooney is binnenkort niet meer te bewonderen op het witte doek. De 52-jarige acteur wil zich gaan focussen op het werk achter de schermen. Dat is overigens niet nieuw voor hem. Voor de film ‘The Monuments Men’ schreef hij al het script en deed hij de regie. In die film vertolkt

Lees verder...

Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor

photo credit: cliff1066™ Drie jaar geleden verruilde Simon Cowell de Britse X Faxtor voor de Amerikaanse X Factor. Maar na drie jaar gaat meneer X Factor himself weer terug naar de Britse versie van de talentenshow. Simon dacht dat de Amerikaanse X Factor gigantisch zou gaan scoren in Amerika, maar dit succes bleef helaas uit.

Lees verder...