‘Harry Potter’ was verslaafd aan alcohol!

Daniel Radcliffe was verslaafd aan alcohol!

Acteur DANIEL RADCLIFFE mag in de Harry Potter films dan de beste student van de klas spelen, in het echte leven maakte Daniel er een potje van! Journalist Randy Jernigan klapt uit de school tegenover TMZ over het leven van Daniel. 

Tijdens het filmen van de eerste Harry Potter-film, The Sorcerers Stone, kreeg Daniel te horen dat hij een stoornis heeft die zijn motoriek en geheugen beïnvloedt. Hier zou de superster zo van ondersteboven zijn geraakt dat hij naar de fles greep en afleiding zocht op feestjes.

“Al toen hij zeventien jaar was werd hij volledig afhankelijk van alcohol”, aldus Jernigan. In 2013 kwam daar nog de dood van een vriend en collega bovenop. Het mag duidelijk zijn dat Daniel door diepe dalen is gegaan!

Maar eerlijk is eerlijk, Jernigan beschrijft ook het herstel van de jonge acteur. Hij zou nu al een flinke tijd nuchter zijn en geen alcohol meer tot zich nemen. Het gaat zelfs zó goed, dat de enige verslaving waar Daniel nu nog mee te kampen heeft het lezen van boeken is, volgens Jernigan. Hij zou het ene boek na het andere verslinden.

Lees ook:Harry Potter volgt balletles
Lees ook:Daniel Radcliffe: van David Copperfield tot Harry Potter
Lees ook:Harry Potter And The Deathly Hallows Trailer
Lees ook:Daniel Radcliffe terroriseert kinderen
Lees ook:One Direction boys rijkste jonge Britten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>