Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!

 

Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!

Je zou het niet zeggen, maar actrice Jennifer Aniston is geen allemansvriend! De actrice heeft een voorkeur voor samenwerking met de filmmaker Judd Apatow die verantwoordelijk is voor films als Wanderlust, The 40 year old virgin en Anchorman, maar dan wel graag zonder zijn vrouw erbij.

Judd Apatow is sinds 1997 getrouwd met Leslie Mann die niet bepaald geliefd is bij de actrice. Apatow heeft vaker zijn vrouw voor zijn films gecast, maar als het aan Jennifer Aniston ligt zal dat niet meer gebeuren als zij in de film speelt. Radar Online meldt dat Leslie Mann er bekend om staat niet op te kunnen schieten met de dames in de hoofdrol. Wat er precies is voorgevallen wordt echter niet vermeld.

Lees ook:Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank
Lees ook:Jennifer Aniston topless voor parfum
Lees ook:Jennifer Aniston haat daten
Lees ook:Justin Theroux kickt op tattoos! En tekent ze ook zelf
Lees ook:‘Jennifer Aniston vindt zichzelf er oud uitzien’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>