‘Jennifer Aniston vindt zichzelf er oud uitzien’

De meeste fans zullen haar nog steeds prachtig vinden, maar een anonieme bron meldt tijdschrift Us Weekly dat Jennifer Aniston daar zelf niet meer zo zeker van is. Volgens deze bron heeft Aniston, toen ze voor de eerste keer de beelden van haar nieuwe film ‘The Switch’ te zien kreeg, de filmstudio gevraagd om de beelden te bewerken. “Zij vond dat ze er grauw uitzag, vooral in de scènes die zich overdag afspeelden”, zegt de bron. “Ze wilde dat de studio de beelden zou bewerken, maar de studio was al door het productiebudget heen.”
‘The Switch’, waarin onder anderen ook Jason Bateman te zien is, verschijnt in oktober in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank
Lees ook:Jennifer Aniston haat daten
Lees ook:Jennifer Aniston topless voor parfum
Lees ook:‘Brad Pitt verafschuwt Aniston’
Lees ook:Justin Theroux kickt op tattoos! En tekent ze ook zelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>