Jennifer Aniston topless voor parfum

Dat Jennifer Aniston een parfum op de markt zou gaan brengen, was al bekend. Maar nu weten we ook hoe de campagne eruit gaat zien. Aniston gaat topless. De actrice ging voor de promotie van haar parfum Lolavie bijna in zijn geheel uit de kleren. Slechts gehuld in een wit minirokje is Aniston op de gevoelige plaat vastgelegd. Een sexy campagne werkt natuurlijk goed voor de verkoopcijfers. Als het aan Aniston ligt, dan wordt het parfum met succes op de markt gezet. “Ik wilde niet alleen op komen dagen voor een fotoshoot en dan mijn naam op de fles zetten”, zo laat ze weten. “Ik ben bij iedere stap van het proces betrokken geweest.”

Klik hier voor de campagnefoto’s.

Lees ook:Jennifer Aniston haat daten
Lees ook:Lady Gaga’s nieuwe parfum commercial freaks me out!
Lees ook:Jennifer Aniston geen behoefte aan spermabank
Lees ook:Michael Jackson Parfum
Lees ook:Mariah Carey komt met eigen bubbels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>