Kourtney Kardashian breekt met haar vriend!

Kourtney Kardashian heeft er genoeg van!

De zus van Kim, KOURTNEY KARDASHIAN heeft haar vriend de deur uit gezet. Letterlijk, uit hun zomerhuisje in the Hamptons

Het rommelt al tijden in de relatie van de twee, maar nu zou het einde dan toch echt naderen. Kourtney zou genoeg hebben van het feestgedrag van SCOTT DISICK, die volgens haar voortdurend zijn gezin verlaat om allerlei feestjes te bezoeken. Uiteindelijk heeft ze hem gesommeerd het huis te verlaten, meldt TMZ.

Een vriend van het stel vertelt echter dat het niets nieuws is: “zo gaat het al jaren hetzelfde; ze hebben ruzie, ze maken het weer goed, hij houdt van feesten en zij wordt daar boos om”. Wie weet mag Scott dus als vanouds gewoon weer terug het nest in!

Lees ook:Scott niet de vader van zoontje Kourtney Kardashian?
Lees ook:Kourtney Kardashian is haar borsten beu
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Kourtney Kardashian gaat met zoon op de foto
Lees ook:Kim Kardashian is weer single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>