Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Wat duurde een jaar toch lang, maar nu kunnen we toch eindelijk weer genieten van de nieuwe kerstkaart van de Kardashians. Er is een hoop veranderd in een jaar. De familie is namelijk uitgebreid met dochtertje North West van Kim Kardashian en verloofde Kanye West. Op de foto zelf kan ik North West niet vinden, maar er is wel een getekende baby afgebeeld. Niet alleen North ontbreekt, ook Kanye West, Lamar Odon (man van Khloé Kardashian, Rob Kardashian en Scott Disick (man Kourtney Kardashian). Het is dit jaar dus een meiden-kerst-familiefoto geworden.

Op de familie foto zien ze er allemaal gelukkig uit, maar de Kardashians hebben het afgelopen jaar erg veel meegemaakt. Naast natuurlijk de geboorte van Babytje North West, zijn Kris en Bruce Jenner zijn uit elkaar, Lamar Odon zit aan de crack en Khloé Kardashian blijkt een andere vader te hebben.

Happy 2014 zullen we maar zeggen!

Lees ook:Khloé Kardashian huilt uit bij ex Rihanna
Lees ook:Het is officieel: Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kris en Bruce Jenner uit elkaar!
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>