Kourtney Kardashian is haar borsten beu

Kourtney Kardashian (31 jaar) is klaar met haar borsten. Als schoolmeisje liet Kourtney al borstimplantaten plaatsen. Daar heeft ze nu dikke vette spijt van! “Ik wou dat ik mijn borsten niet had laten vergroten,” aldus een eerlijke Kourtney aan Contactmusic. “Ik zag er voor de ingreep heel schattig uit en ik overweeg om de implantaten weg te laten halen.”

De sexy realityster, zus van Kim, heeft een zoontje van bijna 1,5 jaar oud. Zij geeft haar zoontje borstvoeding en zegt daarover : “Als ik stop met het geven van borstvoeding beslis ik of ik de implantaten laat verwijderen.” Alsof lege borstzakken mooier zijn?! Niet zo slim dus van Kourtney, want haar huid is in de jaren dat er implantaten inzitten al enorm uitgerekt. Als zij nu de implantaten weg laat halen, houdt ze huid over….

Lees ook:Sharon Osbourne heeft een cupmaat minder
Lees ook:Victoria Beckhams nieuwe borsten
Lees ook:Scott niet de vader van zoontje Kourtney Kardashian?
Lees ook:Heidi Montag verkleint haar borsten
Lees ook:Heidi Montag wil nog grotere borsten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kourtney Kardashian is haar borsten beu

  1. Toontje

    Het blijken altijd verkeerde beslissingen te zijn borstimplantatan te laten verwijderen. Het lichaam, went geleidelijk aan de borstimplantaten, de borsthuid groeit en past zich aan door de grotere borstinhoud. Grote borsten staan heel vrouwelijk. Implantaten die er jaren tot alle tevredenheid in zitten kunnen ook nooit zonder meer verwijderd worden, heeft altijd ‘n negatief effect op de desbetreffende vrouw. Een goed vooorbeeld hiervan is Victoria Beckhams, nadat zij haar implantaten heeft laten verwijderden is ze van een altijd goed lachse spontane veranderd in een lelijk mager mens die nooit meer lacht, zelfs een suptiele glimlach lukt haar tegenwoordig niet meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>