Kim Kardashian is weer single

Kim Kardashian zei vorige week nog dat haar relatie met American Footballspeler Miles Austin ‘sterker dan ooit’ was. Maar niets is dus minder waar. Het stel is uit elkaar. Reden van de breuk is niet duidelijk, maar ze hebben allebei in ieder geval genoeg afleiding. Terwijl Austin hard aan het werk is voor de Dallas Cowboys, is Kardashian door Europa aan het toeren om de realityserie Keeping up with the Kardashians te promoten.

Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:One Direction leden moeten Kendall Jenner niet
Lees ook:Reality show Kim Kardashian stopt!
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>