Angelina Jolie krijgt eretitel van koningin Elizabeth!

Actrice ANGELINA JOLIE heeft zich als ambassadrice ingezet voor slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden, en werd hiervoor beloond door niemand minder dan de koningin van Engeland, wordt bevestigd door People.

De vrouw van Brad Pitt is nu officieel een “Dame Commander of the Most Distinguished Order of St. Michael and St. George for extraordinary service to U.K. foreign policy“. Angelina heeft laten weten erg vereerd te zijn met de titel. “Dit is heel belangrijk voor me, want ik wil me gedurende mijn hele leven voor slachtoffers van verkrachting blijven inzetten. En dat is ook nodig, want zoveel tijd heeft het nodig een eind te kunnen maken aan seksueel geweld”, aldus de actrice.

 

Lees ook:Megan Fox wordt geen Lara Croft
Lees ook:JLo is de mooiste van de wereld
Lees ook:Dochter Angelina krijgt een opgezet huisdier
Lees ook:Adam Levine van Maroon 5 meest sexy man van het jaar 2013
Lees ook:Angelina Jolie opnieuw naar Haïti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>