Angelina Jolie opnieuw naar Haïti

Angelina Jolie doet haar best om haar medeleven te tonen aan de inwoners van Haïti. Jolie vertrok opnieuw naar het rampgebied, waar in januari een zware aardbeving plaatsvond. De actrice gaat ook met de medewerkers van de Verenigde Naties praten. Het bezoek van Jolie was dit keer niet groots aangekondigd, zodat het bezoek van de actrice ingetogen verliep. Angelina Jolie bezocht het land al verschillende keren. De 35-jarige Jolie, moeder van zes kinderen, is sinds 2001 ambassadrice van de UNHCR. Vorig jaar bezocht ze als ambassadrice vluchtelingenkampen in Irak, Kenia en Thailand.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Angelina Jolie krijgt eretitel van koningin Elizabeth!
Lees ook:Dochter Angelina krijgt een opgezet huisdier
Lees ook:Video: Angelina Jolie’s privé tribute aan haar moeder
Lees ook:Megan Fox wordt geen Lara Croft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>