Dochter Angelina krijgt een opgezet huisdier

 

Angelina Jolie’s dochtertje Shiloh (4) had onlangs een dood vogeltje gevonden en vroeg daarna aan haar moeder of ze het dode beestje mocht houden als huisdier. Angelina Jolie heeft het merkwaardige idee gelukkig uit het hoofdje van haar knappe dochtertje weten te praten. Om de kleine Shiloh toch een klein beetje tegemoet te komen, heeft Angelina een opgezette vogel voor haar uitgezocht.

Lees ook:Geheelonthouding voor Brad Pitt
Lees ook:Brad verbergt kinderen voor buitenwereld
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:Angelina Jolie opnieuw naar Haïti
Lees ook:Kim Kardashian heeft oude figuur bijna terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>