Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun hart laten spreken. Afgelopen woensdag bezochten ze een ziekenhuis voor kinderen met kanker. Ze namen ook nog enkele familieleden mee en bleven 45 minuten in het ziekenhuis om de kinderen te praten.Het afgelopen jaar hebben Brad en Angelina ruim een miljoen dollar aan de St. John’s Jane Pitt Paediatric Cancer Center in Missouri geschonken. Er zouden meer celebs zoals hen moeten zijn, dan zag de wereld er een stuk rooskleuriger uit. Go Brangelina!

Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:‘Angelina stuurde roddels over Jennifer de wereld in om Brad te krijgen’
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie gaan uit elkaar!
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>