Rubriek: Rock

Rock legende Peter Frampton in auto ongeluk

Rock legende Peter Frampton is gisteren gewond geraakt in een auto ongeluk. Hij was gelukkig niet zo ernstig gewond dat hij ons niet kon laten weten wat de oorzaak van het ongeluk was: een vrouw achter het stuur. Die haar telefoon belangrijker vond dan wat er op de weg gebeurde.

Lees verder...

Politie trekt stekker uit optreden Paul McCartney en Bruce Springsteen

Tijdens een nu al legendarisch optreden van The Boss in Londen’s Hyde Park, voegde Paul McCartney zich zaterdagavond op het podium bij Bruce Springsteen. Tot grote vreugde van de 80.000 aanwezigen startten ze het nummer I saw her standing there. Springsteen was overduidelijk in de zevende hemel: “Ik heb hier 50 jaar op gewacht!”.

Lees verder...

Steven Tyler verlaat American Idols

photo credit: john antoni Seizoen 12 van American Idols zal het zonder rocker Steven Tyler moeten doen. De zanger van Aerosmith heeft laten weten niet terug te keren in de jury van het populaire FOX programma, zo meldt US Magazine. De 64 jarige rocker zat sinds 2010 in de jury van American Idols. 

Lees verder...

Meat Loaf klaagt imitator aan

Meat Loaf heeft vandaag stappen ondernomen om een imitator aan te pakken die de website meatloaf.org van hem gekaapt heeft. De rocker heeft bij de rechtbank in L.A. County een aanklacht  ingediend: de imitator – Dean Torkington- zou de domeinnaam meatloaf.org met kwade opzet gekocht hebben en overtreed hiermee de “Anticybersquatting Consumer Protection Act”.

Lees verder...

Mick Jagger geeft zijn dochter weg

Zaterdag 30 juni is Jade Jagger in het huwelijksbootje gestapt met disc jockey Adrian Fillary. Jade, is de enige dochter van rockster Mick Jagger uit zijn huwelijk met Bianca Macias. Het stel heeft het jawoord utigesproken in het Aynhoe Park Hotel in Banbury, Oxfordshire. De mode- en sieradenontwerpster werd in februari ten huwelijk gevraagd door de dj. Verwacht wordt dat

Lees verder...

Baby boom bij Kings of Leon

Vijf dagen nadat Caleb Followill de geboorte van zijn dochtertje Dixie Pearl aankondigde, heeft Kings of Leon drummer Nathan Followill het heuglijke nieuws gedeeld dat hij in december 2012 vader zal worden.  

Lees verder...

Keith Richards beukt journalist

Diverse media melden dat Keith Richards een Zweedse journalist heeft geslagen. De Rolling Stones-gitarist zou de interviewer eerst hebben bedreigd en hem daarna op zijn hoofd hebben gebeukt. Markus Larsson was koud een minuut met Keith Richards in gesprek of hij kreeg er al van langs. Keith ging flippen toen hij doorkreeg wie hij voor zich had.

Lees verder...