Rock legende Peter Frampton in auto ongeluk

Rock legende Peter Frampton is gisteren gewond geraakt in een auto ongeluk. Hij was gelukkig niet zo ernstig gewond dat hij ons niet kon laten weten wat de oorzaak van het ongeluk was: een vrouw achter het stuur. Die haar telefoon belangrijker vond dan wat er op de weg gebeurde.

Althans, dat zegt Frampton op zijn twitter account: “Een sms-ende vrouw reed zojuist achter op mijn auto. Whiplash! Mensen, leg die telefoons neer!”

De 62 jarige rocker heeft volgens zijn eigen tweets last van zijn nek en rug, maar gaat op eigen houtje naar het ziekenhuis. Hij had eerst een vliegtuig te halen. Een kleine voetnoot: het ongeluk gebeurde op de freeway 101, in Californië. Het is in Californië verboden om te sms-en terwijl je rijdt. Hier staan zware boetes op, zo meldt  TMZ.

Lees ook:Nicolette Kluijver in kettingbotsing
Lees ook:David Arquette gewond door auto ongeluk
Lees ook:Tiger Woods: ‘Ongeluk gênant en zuiver aan mijzelf te wijten’
Lees ook:Top Gears Richard Hammond krijgt opnieuw een ongeluk
Lees ook:George Michael veroorzaakt ongeluk onder invloed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>