Meat Loaf klaagt imitator aan

Meat Loaf heeft vandaag stappen ondernomen om een imitator aan te pakken die de website meatloaf.org van hem gekaapt heeft. De rocker heeft bij de rechtbank in L.A. County een aanklacht  ingediend: de imitator – Dean Torkington- zou de domeinnaam meatloaf.org met kwade opzet gekocht hebben en overtreed hiermee de “Anticybersquatting Consumer Protection Act”.

De Grammy award winnaar stelt in zijn aanklacht dat: “De imitator heeft de domeinnaam gebruikt om te misleiden en Meat Loaf fans te laten denken dat hij – Dean Torkington- de echte zanger is.”

En nu wij zelf een kijkje genomen kunnen we niet anders dan Meat Loaf gelijk geven: de uit Engeland afkomstige imitator gebruikt de website om zijn tour To hell and back: A tribute to Meat Loaf te promoten.

De zanger van monsterhits als Paradise by the Dashboardlight en Bat out of hell, probeert via de rechter de domeinnaam terug te krijgen in eigen beheer. Daarnaast vraagt hij ook 100.000 dollar aan schadevergoeding.

Lees ook:Paris Hilton klaagt pornosite aan
Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s
Lees ook:Steven Tyler terug bij Aerosmith én ze komen naar Nederland!
Lees ook:Tori Spelling: Het is een jongen!
Lees ook:Chad Everett overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>