Tori Spelling: Het is een jongen!

Tori Spelling, de gastvrouw van TLC programma Craft Wars heeft er een nieuwe man bij in haar leven. Ze is donderdagnacht bevallen van haar vierde kind. “Het is een jongen!”, laat de trotse moeder ons weten via haar websiteFinn Davey McDermott werd geboren om 17:39. Het is het vierde kind in het gezin McDermott, Liam is 5 jaar oud, Stella 4 en Hattie is 10 maanden. Dean McDermott heeft nog een oudere zoon uit een eerder huwelijk.

Tori en Dean kondigden de zwangerschap vijf maanden nadat ze was bevallen van dochter Hattie aan. “Natuurlijk was ik geschrokken” vertelde Tori tegen People magazine, toen ze erachter kwam dat ze zo snel na de bevalling al weer zwanger was. ”Het is zo grappig hoe iedereen de man verwijten maakt.’ vertelt Dean McDermott (45), “Iedereen reageert van ‘oh mijn god, laat je vrouw nou eens met rust!” Maar er zijn er twee voor nodig, hoor.”

Lees ook:Hubby van Tori Spelling seksverslaafd
Lees ook:Tattoo op penis van lover Tori?
Lees ook:Tori Spelling trouwt opnieuw
Lees ook:Tori Spelling krijgt troostgeschenken!
Lees ook:Kate Middleton opgenomen in ziekenhuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>