Zus van Tina Turner overleden

ZURICH, SWITZERLAND - MAY 14:  Tina Turner looks on during the presentation of the music project 'Beyond - Three Voices For Peace'  on May 14, 2009 in Zurich, Switzerland. The CD contains a spiritual message by Tina Turner.  (Photo by Miguel Villagran/Getty Images)
Tina Turner (70) heeft haar zus Alline (73) verloren. Tina was in Europa toen ze te horen kreeg dat haar zus op sterven lag. De zangeres pakte het vliegtuig naar Californië en arriveerde net op tijd in het ziekenhuis om afscheid te nemen van Alline. “Goddank kon Tina nog een paar lieve woorden zeggen tegen haar zus. Een paar uur later overleed Alline”, vertelt een bron. Tina was erg close met haar zus. Tina en Alline groeiden samen op in Tennessee. Samen schreven ze tientallen liedjes. Ook toen ze ouder werden bleven de twee bij elkaar in de buurt wonen.

Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Liz Hurley onthult scheiding op Twitter
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?
Lees ook:Pussycat Doll en Lewis Hamilton weer samen!
Lees ook:Kate Upton is smoorverliefd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zus van Tina Turner overleden

  1. Caroline Haring

    met welke vliegtuigmaatschappij vloog Tina Turner toen ze naar haar zus moest die op sterven lag?
    u kunt mij mailen op [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>