Liz Hurley onthult scheiding op Twitter

46135, GLASGOW, SCOTLAND - Thursday October 14 2010. Estee Lauder spokesperson and Breast Cancer Awareness Campaign Ambassador Elizabeth Hurley at the Estee Lauder counter in House of Frasers, Glasgow, as part of a Breast Cancer Awareness Campaign. Liz spoke to an expectant crowd about the campaign and then signed autographs for her fans. Liz has teamed up with the cosmetics label to create the Elizabeth Hurley and Evelyn Lauder Pink Lip Collections in support of Breast Cancer Awareness. Photograph:  Fred Lee, PacificCoastNews.com 

‘Het is geen leuke dag’, zo vertelt Hurley. ‘Voor de goede orde, mijn man Arun en ik zijn al een paar maanden uit elkaar. Onze familie en vrienden waren daarvan op de hoogte.’ Not a great day. For the record, my husband Arun & I separated a few months ago. Our close family & friends were aware of this.

Elizabeth Hurley gaat scheiden. De actrice heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze klaar is met de Indiase miljonair Arun Nayar. De twee zijn al een tijdje uit elkaar.Liz en Arun  kregen in 2003 een relatie en stapten in 2007 in het huwelijksbootje.

Lees ook:Liz Hurley zou Arun Nayar smeken haar terug te nemen
Lees ook:Vrijgezelle Hugh Grant wil dolgraag kinderen
Lees ook:Elizabeth Taylor vecht voor haar leven
Lees ook:Shania Twain stapt in het huwelijksbootje
Lees ook:Hugh Grant bezoekt oude vlam…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>