Hugh Grant bezoekt oude vlam…

De vriendschap tussen Hugh Grant en Liz Hurley is altijd blijven bestaan. Ooit waren ze geliefden, tegenwoordig zijn ze goede vrienden. Hugh Grant is zondag bij de woning van Liz Hurley in Chelsea gespot, vlak nadat haar ex echtgenoot Arun Nayar met hun zoontje Damian (8 jaar) het huis verlaten had. De twee waren nog niet weg of ‘knock knock, hugh is there’.

De reden van Hugh’s bezoek aan oude vlam Liz is onbekend. Hij bleef in ieder geval 45 minuten bij haar binnen, die tijd hebben de paparazzi geklokt. Daar kunnen we alleen maar naar gissen. Ze zeggen niet voor niets …oude liefde roest niet…..wordt vervolgd!

Lees ook:Hugh Grant is opnieuw vader geworden
Lees ook:Twee vrouwen waren tegelijk zwanger van Hugh Grant
Lees ook:Hugh Grant trapt fotograaf
Lees ook:Vrijgezelle Hugh Grant wil dolgraag kinderen
Lees ook:Opa Hug Hefner (84) verloofd met 24-jarige

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hugh Grant bezoekt oude vlam…

 1. Herna

  Vreemd dat Arun het zoontje mee neemt,want hij is niet de vader,dat is Stephen Bing.

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   maar ze hebben een goede band, dus zo vreemd is dat niet, ze gingen eventjes naar de film Arun en haar zoontje

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>