Twee vrouwen waren tegelijk zwanger van Hugh Grant


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Hugh Grant werd in 2012 niet alleen vader van zijn zoontje Felix, maar kreeg bij een andere vrouw ook nog een zoon. Tijdens zijn relatie met Tinglan Hong, bezwangerde hij dus ook Anna Elisabet Eberstein, waar hij op dat moment een affaire mee had.
Zijn twee zoontjes werden drie maanden na elkaar geboren.
Op dat moment was Tinglan niet op de hoogte van het andere kind van Hugh, omdat op de geboorteakte van Anna’s kind geen naam van een vader vermeld stond. Deze geboorteakte is nu aangepast en Hugh Grants naam is nu op de plek ingevuld. Een heel ingewikkelde constructie, maar het komt er dus op neer dat Hugh Grant twee kinderen heeft bij twee verschillende vrouwen en die vrouwen weten dat dus nu van elkaar.
Of Hugh Grant nog steeds een relatie heeft met Tinglan Hong, is ook onduidelijk. Hugh betaald wel voor allebei de kinderen alimentatie.

Lees ook:Hugh Grant is opnieuw vader geworden
Lees ook:Vrijgezelle Hugh Grant wil dolgraag kinderen
Lees ook:Hugh Grant bezoekt oude vlam…
Lees ook:Hugh Grant trapt fotograaf
Lees ook:Hugh Hefner gaat voor één vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>