Hugh Grant trapt fotograaf

photo credit: Perfecto Insecto

Hugh Grant heeft zich weer eens in de nesten gewerkt…

Ditmaal is het een fotograaf  die zijn toorn over zich heen heeft gekregen.

Woensdagavond genoot de Britse acteur van een diner in het New Yorkse restaurant Waverly Inn. Deze gelegenheid staat bekend als dé ontmoetingsplaats voor beroemdheden en paparazzi.

Als filmster loop je dus een grote kans om bij het naar buiten lopen op de gevoelige plaat te worden gezet. Maar blijkbaar had Hugh hier even geen rekening mee gehouden.

Bij het verlaten van het restaurant keek hij vreemd op bij het zien van alle aanwzige fotografen. Hij leek echter in een goed humeur en knoopte direct een praatje met de pers aan.

Het ging mis toen een fotograaf  hem wees waar de taxistandplaats was. Plotseling draaide de acteur zich om en trapte de desbetreffende man zijn gezicht.

Het is niet de eerste keer dat Grant zijn woede op een paparazzi botviert. In 2007 werd hij al eens gearresteerd voor een soortgelijk incident in Londen. Die zaak werd uiteindelijk geseponeerd.

Lees ook:Hugh Grant bezoekt oude vlam…
Lees ook:Hugh Grant is opnieuw vader geworden
Lees ook:Twee vrouwen waren tegelijk zwanger van Hugh Grant
Lees ook:Vrijgezelle Hugh Grant wil dolgraag kinderen
Lees ook:Boze Amy Winehouse bespuugt fotografen (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>