Opa Hug Hefner (84) verloofd met 24-jarige

Ouwe snoeperd/Playboybaas Hugh Hefner heeft weer een lekker jong blaadje aan zijn kleed. Hij is deze kerst verloofd met zijn 24-jarige vriendin Crystal Harris. “Na de film vanavond hebben Crystal en ik cadeautjes uitgewisseld. Ik heb Crystal een ring gegeven. Een prachtige avond”, aldus Hugh. Nadat hij haar de ring had gegeven, barstte Crystal in tranen uit. Ondanks het enorme leeftijdsverschil is ze dolgelukkig dat Hugh met haar wil trouwen. Hugh is in maart 2010 van zijn vorige vrouw gescheiden. Hij date met Crystal sinds januari 2009. Hij heeft zijn oude schoenen dus pas weggegooid, toen zijn nieuwe lekker zaten….Wat een boef die Hugh!

Lees ook:Hugh Hefner (86) getrouwd met Crystal Harris (26)
Lees ook:Cannon geeft Carey diamanten lolly
Lees ook:Jan Smit bezegelt liefde voor Liza met ring
Lees ook:Hugh Hefner na elf jaar echt gescheiden
Lees ook:Lily Allen stort in op het podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>