Jan Smit bezegelt liefde voor Liza met ring

photo credit: Bah Humbug

De moeder van Jan Smit heeft haar goedkeuring aan de nieuwe relatie van haar zoon gegeven.

De zanger zelf heeft zijn liefde voor Liza met een ring bezegeld.

De Volendamse zanger is gek op de 28-jarige Liza, dat mag na alle berichten van de afgelopen dagen wel duidelijk zijn.

Volmaakt gelukkig
Ook zijn moeder geeft toe dat de twee een relatie hebben. De verhouding heeft haar zegen. ‘Mijn zoon is volmaakt gelukkig nu. Daar gaat het om’, verklaarde ze dinsdag in Shownieuws.

Leeftijdsverschil
Gerda Smit verklaart dat zowel zij als Jan geen problemen hebben met het leeftijdsverschil tussen de 23-jarige zanger en de 28-jarige Liza. Evenmin vinden beiden het erg dat zij al een kind van een jaar uit een vorige relatie heeft.

‘Het belangrijkste voor mij is dat mijn zoon lacht’, aldus moeder Smit. Ze vindt het bovendien beter voor haar zoon dat hij nu met een Volendamse vrouw gaat.

Samenwonen
Als symbool voor zijn liefde gaf Jan zijn nieuwe vriendin vorige week een ring voor haar verjaardag. Het lijkt de eerste stap naar een meer serieuze relatie te zijn.

Na het verlaten van haar man is Liza bij haar ouders ingetrokken. Volgens een dorpsgenoot is dat echter niet voor lang. ‘Het samenwonen van die twee is een kwestie van tijd. Die ring is het begin’, verklaart hij tegenover de Telegraaf.

Leukste tijd
Wim Visscher, Liza’s ex-man, is nog steeds kapot van het hele gebeuren. Aan de telefoon zegt hij dat zijn dochtertje Fem nu het belangrijkste voor hem is. ‘Ik heb een goede omgangsregeling met Liza kunnen treffen.’

Hoe lang Liza al een relatie heeft met Jan Smit weet hij niet. ‘Vraag dat aan haar zelf. Ik beleef niet de leukste tijd van mijn leven.’

Lees ook:Jan Smits moeder is weer blij
Lees ook:‘Jan Smit heeft nooit sorry gezegd’
Lees ook:Jan Smit aangevallen door ex-man van Liza
Lees ook:Gerda Smit wordt oma!
Lees ook:Jan Smit samen met Liza op de foto gezet

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Smit bezegelt liefde voor Liza met ring

 1. mus

  Jan is een schuimsmarcheerder, wie wordt de volgende? Mams Gerda: Jan kan het er niet bij 1 houden hoor.

    /   Reply  / 
 2. mus

  Hoi

    /   Reply  / 
 3. carolien

  een ring of een tatoe jantje hecht nergens echt waarde aan toch?en vrouwen zijn toch te vergelijken met auto’s volgens jantje?ach man dan had jou allang op een autoslopery moeten staan!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>