Hugh Hefner (86) getrouwd met Crystal Harris (26)

Hugh Hefner is afgelopen maandag voor de derde keer in het huwelijk getreden. In bijzijn van familie en vrienden trad de 86-jarige Hefner in het huwelijksbootje met de 6o jaar jongere Crystal Harris. Locatie: Playboy Mansion in Los Angeles. Het stel was al eerder verloofd, maar in 2011 beëindigde de 26-jarige de verloving, enkele dagen voor het huwelijk zou plaatsvinden.  

Een paar maanden later leek de relatie weer volop te bloeien, toen beiden via Twitter mededeelden opnieuw verloofd te zijn. Op maandag liet Hugh Hefner weten hoe gelukkig hij was dat het huwelijk nu daadwerkelijk had plaatsgevonden:

Om direct daar achteraan iedereen een gelukkig Nieuwjaar te wensen:

Crystal gunde haar volgers een blik op de roze jurk, die ze tijdens de plechtigheid droeg.

Lees ook:Opa Hug Hefner (84) verloofd met 24-jarige
Lees ook:Hugh Hefner gaat voor één vrouw
Lees ook:Hugh Hefner en vrouwen verkopen ranja
Lees ook:Hugh Hefner na elf jaar echt gescheiden
Lees ook:Hugh Hefner verkoopt zijn huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>