Celebrity vrouwen met een eigen app

carousel-apple-iphone-6-plus-gold-380x380Celebs verzinnen steeds weer nieuwe manieren om geld te verdienen. Een eigen parfum, boek of ergens een lintje doorknippen. Tegenwoordig doe je zelfs niet meer mee in sterrenland zonder een eigen applicatie voor op de tablet en smartphone. Onderstaande bekende dames weten hoe het werkt en hebben zo’n eigen app. Kies je favoriet uit dit lijstje en installeer ‘m meteen op je nieuwe iPhone. Of spaar ze allemaal!

Kim Kardashian

Deze selfie queen is getrouwd met één van de rijkste rappers ter wereld. Toch weet mevrouw Kardashian-West heel goed hoe ze haar eigen centen verdient. Kim zit in de kleding, make-up, de reality show Keeping Up with the Kardashians en ze heeft twee eigen apps. In Kim Kardashian: Hollywood is het de bedoeling dat je je eigen ster creëert en je best doet om geld en faam te behalen. Haar tweede en nieuwste creatie gaat natuurlijk helemaal om Kim zelf. Na het schrijven van haar boek Selfish is dit de volgende stap in haar plan om de wereld over te nemen. De applicatie sluit aan op haar nieuwe website en voorziet jou in je dagelijkse portie make-up-, selfie- en stylingadvies.

Kardashian zusjes

Alle andere zusjes konden natuurlijk niet achterblijven en lanceerden een paar weken geleden nieuwe websites en bijbehorende apps. Behalve Kourtney, die heeft het druk met het verwerken van haar breuk met Scott Disick. Al zou je het willen, je komt niet meer onder de Kardashians uit. Je vindt de Kardashians in de boekenkast, op televisie, op elk social media platform en nu dus ook in de app store. Elke app geeft je een kijkje in hun bizarre wereld. Als je denkt alles over ze te weten, dan heb je het flink mis. Verder krijg je tips op het gebied van mode, lifestyle, make-up en sport.

Paris Hilton

Paris Hilton vliegt tegenwoordig wat meer onder de radar. Een paar jaar geleden was ze nog vaak in het nieuws vanwege schandalen in het uitgaansleven, tegenwoordig is ze een echte zakenvrouw. Deze dame verdient haar eigen miljoenen en was één van de eerste celebs met een eigen app. Toch is de inhoud niet erg verrassend: ook deze app gaat over de ster zelf. Persoonlijke foto’s, haar favoriete muziek, televisieshows en steeds een andere quiz om te testen hoe groot jouw kennis over Paris is.

Demi Lovato

Demi Lovato: Path to Fame lijkt een beetje op de eerste app van Kim Kardashian. In het interactieve spel ga je met Demi op tour als haar maatje. Het doel? Een superster worden. Je kiest je eigen pad door te kiezen uit verschillende dialogen. Eindig jij op het podium of in de goot?

Taylor Swift

Alles wat Tay Swift aanraakt, verandert in goud. Ook haar apps gaan als een raket. Zo veranderde ze haar Blank Space muziekvideo in een app voor de Taylor Swift Experience. Je kunt de set ontdekken en de verhaallijn tussen Taylor en haar liefje uit de video volgen. Er zijn verschillende items verstopt die uiteindelijk het complete verhaal onthullen. Zou deze Love Story wel goed aflopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>