Rubriek: Musical

Joss Whedon maakt vervolg op Dr. Horrible’s Sing-Along Blog

DIt is by far het beste nieuws dat we in lange tijd ontvingen. Joss Whedon gaat een vervolg maken op Dr. Horrible’s Sing-Along Blog. YES!! En om het beste nieuws nog een tikje opwindender te maken: Tony Awards presentator en Emmy winnaar Neil Patrick Harris zal opnieuw de hoofdrol spelen.

Lees verder...

Oscar en Emmy winnaar Marvin Hamlisch overleden

Marvin Hamlisch, de legendarische film en theater componist is op 68 jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Het muziek icoon werd vooral bekend voor de soundtracks voor de films The Sting, Sophie’s Choice en Ordinary People.Maar hij werkte ook aan diverse Broadway shows, waaronder A Chorus Line. 

Lees verder...

Spice Girls kondigen Viva Forever aan

Vier jaar nadat de dames bij elkaar waren voor hun wereld tournee, kwamen de Spice Girls vandaag heel even bijeen om een West-End musical aan te kondigen over, hoe kan het ook anders: de Spice Girls. De musical gaat Viva Forever heten. Spice Girls Victoria “Posh” Beckham, 38, Geri “Ginger” Halliwell, 39, Emma “Baby” Bunton, 36, Melanie “Scary” Brown, 37, and Melanie “Sporty”

Lees verder...

Cher maakt musical over haar leven

Cher heeft op Twitter plannen onthuld om op Broadway een musical te produceren over haar leven. De musical zal gespeeld worden door drie versies van haar, in drie verschillende fases van haar leven. Een actrice zal haar neerzetten in de periode dat ze getrouwd was met Sonny Bono en gedurende hun Sonny & Cher periode.

Lees verder...