Joss Whedon maakt vervolg op Dr. Horrible’s Sing-Along Blog

DIt is by far het beste nieuws dat we in lange tijd ontvingen. Joss Whedon gaat een vervolg maken op Dr. Horrible’s Sing-Along Blog. YES!! En om het beste nieuws nog een tikje opwindender te maken: Tony Awards presentator en Emmy winnaar Neil Patrick Harris zal opnieuw de hoofdrol spelen. De van origine voor internet gemaakte musical uit 2008 wordt begin oktober in Amerika uitgezonden op CW, de zender die ons ook Supernatural bracht. Het vervolg op de hit wordt nog dit jaar geproduceerd, zo liet Joss Whedon weten aan Variety. Een van de belangrijkste redenen dat de show nog geen vervolg heeft gekregen, komt omdat Whedon de medewerkers van de show contstant in andere projecten aan het werk heeft.

Dr. Horrible’s Sing-Along Blog volgt het verhaal tussen boef in training Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), zijn aartsvijand Captain Hammer (Nathan Fillion) en hun gevecht om de liefde van Penny (Felicia Day). De musical, die werd geschreven en geregisseerd door Joss, Zack  en Jed Whedon in samenwerking met Maurissa Tancharoen Whedon werd voor het eerst online gepubliceerd in juli 2008. De show won een Emmy Award, Streamy Award en de People’s Choice Award. Of Nathan Fillion, bekend van de series Firefly en Castle opnieuw Captain Hammer zal blijven is nog niet bekend gemaakt.   They’d better!

Dr. Horrible’s Sing-Along Blog via YouTube:

Lees ook:Patrick Stewart wordt ‘Sir’
Lees ook:Cher maakt musical over haar leven
Lees ook:Baby boom bij Kings of Leon
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Kylie Minogue krijgt eigen musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>