Spice Girls treden op tijdens sluitingsceremonie Olympische Spelen


photo credit: lucky.lion81
De Spice Girls hebben vandaag bekend gemaakt dat ze gepland staan voor de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen  op 12 augustus.

Ginger (Geri Halliwell),  Baby (Emma Bunton), Sporty (Melanie Chisholm), Scary (Melanie Brown) and Posh (Victoria Beckham) zullen voor het eerst weer gezamenlijk optreden sinds hun reunie in 2008. Ze zingen twee nummers, waaronder hun hit uit 1996: Wannabe. Naast de Spice Girls staan ook George MichaelThe Who en Jessie J op het programma van de sluitingsceremonie.

Vorige maand kwamen de dames van de Spice Girls nog bij elkaar om een musical aan te kondigen. Jennifer Saunders (53), we kennen haar vooral als co-schrijver van Absolutely Fabolous, heeft Viva Forever geschreven en de musical wordt geproduceerd door Judy Craymer, die ook Mamma Mia op het podium zette.

Lees ook:Spice Girls kondigen Viva Forever aan
Lees ook:Spice Girls sluiten Olympische Spelen af
Lees ook:‘Reünie Spice Girls zonder Victoria’
Lees ook:Mel B in een bikini uit eten!
Lees ook:Jennifer Anniston verloofd met Justin Theroux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>