Rubriek: Pop

Lil Wayne blijft Justin Bieber steunen

Onlangs ontstond veel ophef over een video van een 14-jarige JUSTIN BIEBER die een racistisch liedje zong. Dit werd hem door velen niet in dank afgenomen, maar zijn vrienden, waaronder rapper LIL WAYNE, blijven hem steunen!

Lees verder...

Justin Bieber stort in elkaar op podium

Justin Bieber heeft wel betere weken gehad, denk ik zo. Op 1 maart had hij de ergste verjaardag ooit en op 4 maart verscheen hij twee uur te laat in de O2 Arena in London. En de laatste druppel kwam gisteren, toen hij op het podium kortademig werd.  

Lees verder...

De waarheid over Kristen Stewart, Robert Pattinson en Lady Gaga

Hoewel het soms leuk kan zijn om de wereld van de celebs te volgen, of verdrietig, afhankelijk van het nieuws natuurlijk, op sommige dagen komt er zoveel onzin voorbij dat ik er moedeloos van word. Vandaag is zo’n dag… ik heb standaard Gossip Cop open, een blik op hun waarheidscijfer (10 is waar en geverifieerd,

Lees verder...

Lady Gaga verzorgt psychologische hulp voor fans

photo credit: prayitno Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze bij het vervolg van haar Born This Way Ball tournee in 2013 gratis psychologische hulp zal aanbieden aan haar fans. De tour zal 11 januari 2013 hervat worden in Vancouver en dan zal voor de eerste keer de BornBrave Bus aanwezig zijn. 

Lees verder...

Lady Gaga doneert $1 miljoen aan New York

photo credit: prayitno Lady Gaga heeft $1 miljoen gedoneerd voor het fonds dat moet helpen om New York te herstellen van de schade die superstorm Sandy heeft toegebracht aan de stad. De in New York geboren zangeres – ze groeide op in Upper West Side, Manhattan – maakte dit bekend op haar website, Little Monsters.

Lees verder...

Lady Gaga bezoekt WikiLeaks oprichter Julian Assange

Lady Gaga was dit weekend in Londen om haar parfum lijn Fame te promoten. Duizenden fans waren in Harrods om hun idool te zien. Het popidool maakte van haar bezoek aan Londen gebruik om Julian Assange te bezoeken gisteren. De oprichter van WikiLeaks zit in de Ambassade van Ecuador in Londen. De twee brachten vijf uur

Lees verder...

Justin Bieber gast mentor bij X Factor

Simon Cowell krijgt er een nieuwe tegenstander bij in de X Factor. En niet de minste. Justin Bieber heeft zich als gast mentor gevoegd bij het team van L.A. Reid.

Lees verder...

Lady Gaga’s nieuwe parfum commercial freaks me out!

Lady Gaga heeft een parfumlijn. Fame. Het komt eind deze maand op de markt. En aangezien ik een fan van Gaga ben, bekijk ik natúúrlijk de video. Maar hot damn’, al mijn haren gingen overeind staan, moet dit mij aanzetten tot het aankopen van parfum? 

Lees verder...

Madonna vergeeft Elton John. Of toch niet?

Weet je het nog? Sir Elton John die Madonna uitschold voor kermis stripper op de Australische televisie? Wel…. het ziet er naar uit dat de popdiva hem heeft vergeven voor zijn scheldpartij. In ieder geval droeg ze het nummer Masterpiece op aan Elton tijdens haar show in Nice afgelopen dinsdag. Maar niet zonder een sneer… 

Lees verder...

Lady Gaga bezoekt Amsterdam

Lady Gaga had drie dagen rust tijdens haar tour door Europa en besloot Amsterdam te bezoeken. Op verschillende foto’s die opdoken op internet is te zien hoe Lady Gaga, met fans op de foto gaat op het Leidseplein. Uiteraard ontbreekt haar hondje Fozzi niet. 

Lees verder...