(Video) Lady Gaga doet het met …. CAKE!

Hebben we toch wat verkeerd gedaan al die jaren. Wij eten het gewoon hier in huis. Zo niet Lady Gaga. Een slechts in een string geklede zangeres laat zien hoe sexy taart kan zijn. Kijk vooral de twintig seconden durende teaser.

Terry Richardson heeft de video geplaatst op het officiele YouTube kanaal van Lady Gaga. In de video zie je hoe een ontklede Lady Gaga zich uitleeft met taart. Voor wie het niet meer weet, Terry Richardson was in mei verantwoordelijk voor oververhitte reacties op zijn filmpje van een dansende Kate Upton, in bikini.

De versie van Lady Gaga is een 20 seconden durende clip, die aandoet als een teaser. Cake Like Lady Gaga is de pakkende tekst die je hoort, als je toekijkt hoe een schaars geklede Lady Gaga zich rondwentelt in cake en slagroom. Een bad aan het einde van de 20 seconden ontbreekt niet gelukkig.

Lees ook:Lady Gaga’s nieuwe parfum commercial freaks me out!
Lees ook:Lady Gaga’s hot Alejandro video!
Lees ook:Lady Gaga en Beyoncé – Telephone – de volledige 9 minutenclip
Lees ook:Bodyguard Lady Gaga slaat fan tegen grond
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>