De waarheid over Kristen Stewart, Robert Pattinson en Lady Gaga

Hoewel het soms leuk kan zijn om de wereld van de celebs te volgen, of verdrietig, afhankelijk van het nieuws natuurlijk, op sommige dagen komt er zoveel onzin voorbij dat ik er moedeloos van word. Vandaag is zo’n dag… ik heb standaard Gossip Cop open, een blik op hun waarheidscijfer (10 is waar en geverifieerd, een 0 is onwaar)  en ik weet wat ik moet weten. En laten nou de eerste 4 koppen vandaag allemaal een dikke vette nul krijgen …..Van Lady Gaga tot Kristen Stewart, niemand blijft gespaard. Lees mee en huiver.

Robert Pattinson en Kristen Stewart hebben “vieze” sex? Deze deed me eigenlijk heel hard lachen. Letterlijk stond er raunchy, wat zoveel betekent als geil, ontuchtig of ordinair. Uhm… hallooooo? We hebben het over sex. Maar goed, was de kop nog niet genoeg, de zin “Kristen Stewart en Robert Pattinson hebben zulke spannende avonturen in de slaapkamer dat een vampier er van zou moeten blozen.” deed me in lachen uitbarsten. En eerlijk gezegd: wil ik het echt weten als die twee het zeven keer per dag doen? En wat wordt verstaan onder “raunchy”? Uhm… handboeien, blinddoeken en veren… Get a life!! Oooh ja, het blad dat met dit belachelijke bericht kwam is Star. Gelukkig is daar Gossip Cop die het bericht ontzenuwde.

Ashton Kutcher en Mila Kunis zouden een huis kopen om de drukte van Hollywood te ontvluchten. Dus kiezen ze voor Chicago, meldt In Touch. Het stel zou afgelopen kerst verliefd geworden zijn op de stad en sindsdien op zoek zijn geweest naar een appartement met uitzicht over Lake Michigan. Ashton heeft vlak voor kerst scheiding aangevraagd van Demi Moore, na een jaar gescheiden te hebben geleefd. Maar volgens Gossip Cop is er geen sprake van dat Ashton Kutcher met zijn nieuwe geliefde een huis zou kopen. Een bron dichtbij het stel heeft het bericht van In Touch betiteld als klinklare nonsens.

Katie Holmes heeft volgens, jawel daar zijn ze weer, Star Magazine opdracht van de dokter gekregen om te stoppen met het dragen van haar dochter, Suri Cruise. In december kwam hetzelfde magazine met het bericht dat Katie Holmes in bed zou liggen met haar ex-man Tom Cruise. Nu zou Katie volgens de doktoren ernstige schade aanrichten aan de rug van haar zevenjarige dochter als ze haar blijft tillen. Gossip Cop heeft gelijk als ze haar lezers erop wijst dat de enige reden dat Katie haar dochter tilt, is om haar te beschermen tegen de paparazzi. Dit soort nonsenartikelen maakt het alleen maar erger.

Lady Gaga zou haar muziek carrière aan de wilgen hangen om haar relatie met Taylor Kinney te redden. Opnieuw Star natuurlijk. Volgens het roddelblad valt het touren Lady Gaga zo zwaar dat het ten koste zou gaan van haar relatie met Kinney. Een filmcarrière zou beter passen bij de stabiele relatie die Lady Gaga voor ogen heeft. De popzangeres zou hopen dat Taylor een aanzoek doet als Gaga  stopt met zingen. Volgens de bron van het magazine zou Lady Gaga streven naar een Oscar. Het blad schijnt in de veronderstelling te zijn dat een acteercarrière helemaal geen invloed heeft op een relatie? Minder druk zou zijn? Geen reizen en leven op de set?  Dream on! Gossip Cop veegt ook met dit bericht de vloer aan. Een vette nul!

 

Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Is Katie Holmes drugsverslaafd?
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga is weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>